WEDSTRIJD zvk Ham S - Rood-Wit Zolder  5 - 0  (2-1)

DATUM 24-10-2003  20:00

DOELPUNTEN 1‘ (0-1) goal Philippe Van Beeck, assist Ivan Cools,2‘ (1-1),15‘ (2-1),29‘ (3-1),31‘ (4-1),37’ (5-1),40’ (6-1),43‘ (6-2) goal Chris Witters

VERSLAG Wedstrijd in de kleine Kajoba sporthal te Zolder tegen de tot nu toe alles winnende leider van de kompetie. Schitterende start van IST met een versnelling op links van Ivan Cools, perfekt passend naar Philippe Van Beeck die rustig in de linkerbeneden hoek schiet. 1-0 in de eerste minuut. Helaas, nog geen minuut later maakt de tegenstrever gelijk, 1-1. Olivier Schoups is paraat en verhinderd een vroegtijdige achterstand. Het zijn details die de wedstrijd zullen bepalen : 11’ : puntertje van Chris Witters gepakt door keeper. 14’ : reuzekans van Ivan Cools, tevens gepakt door keeper. 15’ : 2-1. Wij krijgen de meeste kansen, maar het is de tegenstander die scoort. 20 ‘ : de gelijkmaker ligt gereed, maar Philippe Van Beeck mist overtuiging. 21’ : weer gemiste kans, ditmaal door Ivan Cools. 29’ : deksel op de neus : ongelukkige uitgooi van Olivier Schoups: 3-1. Schitterende afwerking in linker bovenhoek van ZVK. 30’ : mooi schot van Chris Witters, echter keeper is weer eens paraat. Dan worden we afgestraft : vrije schop in 31’ 4-1 ; 37’ 5-1 ; 40’ 6-1, 43’ : vrije schop, schitterend ‘ingestamt’ door Chris Witters in rechterbovenhoek, eindstand : 6-2